FURA.LT

Svetainė vairuotojams

Классные развлечения для всех.
Самые красивые девушки.
Красивые бесплатные шаблоны
  • banner 240x80px
  • banner 240x80px
  • banner 240x80px

Atsakyti
 Krizes pabaiga?, Sako krize baigesi.
furex Grupė: Narys    Pasisakymų: 3    18 Balandžio 2011 10:07
Pasisakymas #1
Sveiki.Visi kalba kad transportas atsigauna,bet mums algos kazkodel nekyla.O GAL TIK PAS MUS FIRMOJ JOS NEKYLA.Pasidalinkit kiek beuzdirbat i menesi.As kiek skaiciuoju tai ne 3000lt neiseina.Visiems dekoju.

Pereiti į puslapio pradžią
Dainius Grupė: Narys    Pasisakymų: 9    18 Balandžio 2011 12:35
Pasisakymas #2
Labas,neparasei ar tu cia vietoj dyrbi,ar i tarptautinius vaziuoji uz 3000lt.

Svetimkunis Grupė: Narys    Pasisakymų: 4    18 Balandžio 2011 16:17
Pasisakymas #3
Zinau is savo rato tai jau girdisi tiek vienur tiek kitur kad kelia iki 45 centu ir tusciam ne tik krautam.

furex Grupė: Narys    Pasisakymų: 3    21 Balandžio 2011 19:24
Pasisakymas #4
Taip varau ratais i vokietija ir i Maskva

Dainius Grupė: Narys    Pasisakymų: 9    21 Balandžio 2011 20:52
Pasisakymas #5
Aisku,tada mazokai uzdyrbi,cia po Lietuva vyrai vazinedami panasei gauna,nieko turetu pakelt atlygi,nes jau pradeda didet vairuotoju paklausa i tarptautinius vandenis,beje ir po Lietuva vazinet jau jiesko patikimu vairuotoju.

Nerukas Grupė: Narys    Pasisakymų: 33    23 Balandžio 2011 18:13
Pasisakymas #6
Na patikimu visada iesko, nes dazniausiai patikimi ir lieka patikimose rankose (firmose, ar su patikimu vadybininku keliauja), o tokie kurie migruoja vos keliom simtinem pamojavus po nosim tai ner ka ir kalbet, o ikainiai kyla, tik nekils taip greit jie, kaip mums noretusi. Tiek darbdaviai tiek mes atsikandom, jie nepuls svaistyt, mes nepulsim lakstyt...ekonomikos desniai padare savo, gal ir gerai....gyvenkim taip kaip galim, o ne taip kaip norim ...(as cia apie perdeta lizingavima bet ko, nuo mikrobanges iki namu su baseinais...)

leika Grupė: Svečias    Pasisakymų: 0    25 Balandžio 2011 19:52
Pasisakymas #7
siuo metu gaugmaz visi vairai, ar lenkas, ar maldavanas, ar rusas ar lietuvis gauna apie 4000 lt. Tai siuo metu yra normalu.Bet manau laikui begant tures kelti atlygi,nes labai vairai pradejo begiot. Aisku vaziuojant eu, tai gana, bet kai vaziuoji i turkus, tai nekas. Bet kenciam ir tiek.

naujas.uk Grupė: Narys    Pasisakymų: 81    12 Birželio 2011 08:32
Pasisakymas #8
Na, lakstau ratais ir gaunu 30 centuku. Dar nuo antro pakrovimo po 50 lituku. Rinktiniai kroviniai pastoviai. Per savaite apytikriai nuo 2400 iki 2800 km. Auto saibine... Vat ir visas raskladas.

--------------------
Negerk uz vairo - alu ispylsi!
toreva Grupė: Moderatorius    Pasisakymų: 234    28 Birželio 2011 00:12
Pasisakymas #9
Na patikimu visada iesko, nes dazniausiai patikimi ir lieka patikimose rankose (firmose, ar su patikimu vadybininku keliauja), o tokie kurie migruoja vos keliom simtinem pamojavus po nosim tai ner ka ir kalbet, o ikainiai kyla, tik nekils taip greit jie, kaip mums noretusi. Tiek darbdaviai tiek mes atsikandom, jie nepuls svaistyt, mes nepulsim lakstyt...ekonomikos desniai padare savo, gal ir gerai....gyvenkim taip kaip galim, o ne taip kaip norim ...(as cia apie perdeta lizingavima bet ko, nuo mikrobanges iki namu su baseinais...)Nerukas raso.

na skaitau ir stebiuosi kokia zmoniu logika .tipo ne del pinigu ir ne uz pinigus dirba zmones .manau kurie taip mano tie yra tikri ligoniai.atsimenu,vienas agrentos vairas gyresi kai kelemes keltu is svedijos .tipo" man atlyginimo nereikia ,tik tegul duoda reisu kad galeciau vaziuoti."...na ka gi ...daunu daunas .sakau ,as ikursiu firma ,paimsiu masina ,o tu ateik pas mane dirbti.pinigu as tau nemokesiu ,bet reisu gausi.tai tada zmogus susimaste ka sneka .rinkos desniai visur galioja ir darbo jega visada migruos ten kur geresnes salygas siulo ir didesni atlyginima moka.is idejos tik partiniai ir ligoniai dirba .

--------------------
if you do what you like ,you will never work a day in your life
tomaskas Grupė: Narys    Pasisakymų: 99    28 Birželio 2011 00:46
Pasisakymas #10
Sakai,svarbiausiai pinigai..Na,na...Kai zmogus del tokiu paskatu per 6 men pakeicia 8(!) darbovietes ir visur jam blogai,nes "va,kitoj firmoj duoda 50 lt i menesi daugiau..",pagalvok pats,kokia jo reputacija pasidaro...O,jeigu tu uzsirekomendaves kaip geras darbuotojas(uzbegsiu uz akiu "genialiems postringavimams"-geras vairuotojas,tai ne tas kuris juodom saibom varo 24/7),tai,ilgainiui,ir savo salygas gali pradet statyt ir sefas sutiks,nes kadru kaita nera geras dalykas,ta ir pingvinai supranta....Pinigai yra svarbu,tai faktas,bet tai nera svarbiausia...O tokiu "prachadimcu",kaip Nerukas raso,prisiziurejau sociai Airijos klestejimo laikais...Vieniem budavo mazai 1000e/savaite,kitiems budavo per sunku vaziuot 90val/2savaites ir pas visus budavo ta pati daina-"kitur moka daugiau,vaziuot reik maziau ir t.t.,ir pan...",o baige jie visi vienodai-garsiai verkdami kur nors vidurio Lietuvos alubaryje,kad "va,ir iki Airijos krize atejo,nera darbo visiskai.."Beje,uzbegsiu uz akiu dar vienam "isvartymui"-as nesakau,kad reik dirbti uz dyka...

--------------------
If it have wheels or tits,it WILL give you problems
milzinas Grupė: Narys    Pasisakymų: 5    9 Liepos 2011 09:55
Pasisakymas #11
Nesuprantu,kam dirbti,jai pinigai nesvarbiausiai?Manau tam ir dirbu kad uždirbti,pinigu.Kitas dalykas sugebėti,dirbti savo darbą gerai.Jai sugebi dirbti gerai,tai darbdavys paprastai nenorės atleisti ar kad išeitum į kita firma.Jai dirbti ne dėl pinigu,reiškia,dedi savo sveikata ant kelio dykai,arba dedi ja už pinigus,už kurios veliau ja atstatinėsi,o jai dykai už ką atstatinėsi?gal darbdavys ja už jus atstatinės?

tomaskas Grupė: Narys    Pasisakymų: 99    9 Liepos 2011 15:46
Pasisakymas #12
Va del tokio poziurio ir laksto "saibos" per langus,ir dedami magnetai-PINIGAI SVARBIAUSIA!!...O tau nieko nereiskia kuo tu vaziuoji,koks kolektyvas su tavim dirba,kaip sefas i tave ziuri?Va tau klausimelis- yra 2 firmos,viena moka ,sakykim,6000 lt/men,kita 5000lt/men,tiesa pirmoje dirba vien "gandonai",sefas ziuri i tave kaip i siuksle,vadyba yra iskrypeliu gauja,o antroje visi yra normalus..Kur eitum dirbti???

--------------------
milzinas Grupė: Narys    Pasisakymų: 5    9 Liepos 2011 16:36
Pasisakymas #13
Nežinau kiek tamstai metu,bet turbut tikite pasakomis :smile: Kolektyvas aš esu pats,kitas kolektyvas yra tik prie butelio,kur sprendžiamos tos pačios beprasmės problemos,kokie blogi šefai,kokia maža alga už kuria visi dirbam bambėdami ir pasikelem jas sėdedami prie butelio ir visi galime išeiti kitur,visur laukia,o kai išgaruoja šnapsas visi sparneliai lieka nuleisti.Tai geriau užsitraukiu užuolaidas,pažiuriu filma nei dalyvauju kolektivo "susirinkime".Man jokio skirtumo sefas,jai jis moka alga,jai šefas sugeba išmokėti 6000lt tai manau šefas durnas nebus.Tai kam dirbti už 5000lt ir per metus prarasti 12000lt?Ar tai dėl gero kolektyvo?kuris kai bus bėda,išsiskyrtys sakydamas,žinai Petrai jai butum paprašes vakar bučiau padėjes,šendien atleisk negaliu.

tomaskas Grupė: Narys    Pasisakymų: 99    9 Liepos 2011 18:48
Pasisakymas #14
Na,jei Tamstai patinka kai esate laikomas siuksle ir nera su kuo net pakalbet darbe,svarbiausia,kad butu pinigu,tai tikrai atsiprasau uz klausima...Man tai tikrai nepatinka,del to ir nesiruosiu keist darbo,net,jei zinau,kad salia firmoj moka ne 100,o 110 i diena...Dar viena,kolektyvas-tai nebutinai kompanija prie butelio su tusciais pokalbiais ir pazadais...Tamsta,turbut nedirbote normaliam kolektyve,todel ir turite toki poziuri...Na,o kas liecia mano amziu,tai pasakysiu,kad Kristaus amziu perzengiau jau senokai,o ir gyvenime maciau tikrai daug...(ne visa laika vairavau sunkvezimi,tik paskutinius 11m)

--------------------
milzinas Grupė: Narys    Pasisakymų: 5    10 Liepos 2011 07:39
Pasisakymas #15
Nelabai suprantu to požiurio,ka reiškia buti laikomu,šiuksle?Laikomas šiuksle,taip suprantu yra tas kuris,nepritaria kietiems ir yra kitoks?Aš taipat nelakstau iš darbo i darba,bet tai nereiškia kad turiu pritarti kolektyvui,dirbu autovežiu 6m.,per tuos 6m.,sutikau tris vairuotojus kurie nepardavinėja šefo malku,nepiešia paveiksliuku ir taip toliau ir požiuris vien dėl to,kad tu to nedarai,jau kolektyvo požiuris yra kitoks,nors tu to koletyvo ir nematai,kad jie tai daro,bet juk tu balta varna ir vistiek gi,visi mato kaip tu skundi,nors tu to ir nedarai.Koks yra tada skirtumas tarp,lysti į "subine" šefui arl lysti i "subine" kolektyvui?Geras pasakymas,einam sefui sakyti kad pakeltu alga,o ar visi jos nusipelno?Kiek pravažiuoja bereikalingu kilometru iki taško kol ji randa ir t.t.Aš dirbu savo darba,ji išmanau ir dirbu už pinigus ir man taspats kas kuom mane laiko,aš esu aš.Jai kam atrodo,kad dėl to kad buti Aš reikia kažkam lysti i "subine"labai klystate.Savo salygas statau kai ateinu dirbti,o ne kai isidarbinu.Isidarbinant visi su viskuom sutinka,o paskui prasideda,tas negerai anas negerai.Jai esi vertas dėmesio vairuotojas,išmanai savo darba niekas tavęs nesiuntinės ir bus su tavim skaitomasi.Yra dvi skirtingos savokos,"buti geru vairuotuotoju" ir "laikyti save geru vairuotoju"

tomaskas Grupė: Narys    Pasisakymų: 99    17 Liepos 2011 22:32
Pasisakymas #16
Aha,tai ir turėjau galvoj,sakydamas,kad Tamsta niekada nedirbote normaliam kolektyve....NORMALUS kolektyvas tai yra žmoniu grupė,kuri gerbia Tavo pasirinkimus ir nuomonę,kurioje tarpusavio pagalba yra savaime suprantamas dalykas ir kurioje nereikia,kad pritapti,gert iki "snukio baltoj mišraineje"...O kas liečia laikyma šiukšle,tai čia yra grynai šefų prerogatyva-"tu esi samdomas darbuotojas,vadinasi esi niekas,nes aš turiu daugiau pinigų nei tu ir ,jeigu aš pasakysiu "šokti",tu privalai paklausti "kaip aukštai""...Beje,tai paplitę tik buvusios TSRS respublikose...Kas dėl "malkavimo",tai niekada to nesupratau ir nepateisinau-"vartyk" kaip nori,bet vistiek tai yra vagystė ir tie visi "sparnuoti" posakiai,kad "aš nevagiu,aš pasiimu tai,kas priklauso man..." tik kelia juoką pro ašaras...Deja,šiai dienai dar neteko sutikti LT vairuotojo,kuris tuo neužsiimtų...Ir pabaigai..Jei esi "dėmesio vertas vairuotojas",kaip tu issireiškei,tai tikrai nekeisi darbo kas 2 savaites,o jei visgi keisi,tai tikrai esi ne toks...Netgi,jeigu naujoj darbo vietoj moka 50lt daugiau...

--------------------
Boris Grupė: Narys    Pasisakymų: 108    18 Vasario 2012 21:23
Pasisakymas #17
Labai sunkiai surasti gera darboviete su geru kolektivu.Juk net yra posakis.Geriau dirbti uz mazesnius pinigus gerame kolektive,negu uz didesnius blogame.Is mano asmenines patirties nera baisiau dirbti lietuviu kolektive.Dirbau su airiais,buvau tik vienas emigrantas apskritai.Labai gerai,patiko.Dirbau su lenkais Airijoje,visas kolektivas lenku,as vienas lietuvis.Puikiai.Dirbau su lietuviais.Tai man poporos menesiu pasake,arba pats iseini,arba padarom kad ismes.Kitoje airiu kompanijoje dirbau su lietuviais.Kadangi gerai isikirtau anglu kalba,pradejau surasti holturkes.Reikejo pagalbos,paprasiau lietuvius su manimi dirbancius padeti.Pries pat Kaledas i darba neatejau viena diena,reikejo holturke pabaigti.Tai is karto ismete is darbo.O lietuvis su kurio holturinau po darbo,po Kaledu i mano vieta savo drauga is Lietuvos atveze.Paskui suzinojau kad jis mane uzstukalino.Vot taip.Kartu holturinome,padejau zmogui uzsidirbti,o tas gnyda,dar tuo ir pasinaudojo.Tokia mano nuomone is patirties .O gnydos kurios sefus melzia,labai daznai alubariose Lietuvoje nebaigia.Iki siuol darbo turi,tuo metu kaip normalus namuose.

zilvinga Grupė: Narys    Pasisakymų: 1    21 Vasario 2012 12:30
Pasisakymas #18
BORIS uzuojauta tau,gaila kad taip vyksta tarp lietuviu :belay:

--------------------
sekmes kelyje!
Atsakyti
 Statistika
1žmonių skaito šią temą (svečių: 1)
Lankytojų: 0

Forumo šablonas © NewStyleArt
Dabar: 20 Geg 2012 22:56

Atsitiktinė nuotrauka

JangueraJanguera
burzujusss 2012.01.08
  • 0

Apklausa

Jūsų nuomonė apie svetainę [?]

Puiki
Gera
Patenkinamai
Blogai

Rekomenduojame

Svetainės statistika

Naujienos
  Per Valandą: 0
  Per dieną: 1
  Per mėnesį: 16
  Viso naujienų: 499

Per valandą: 1
  Per mėnesį: 179
  Viso turime: 780
  Užbaninti:0

Šiandien mus aplankė

vasia7, usorius, nergnn, adaska, Boris, ERNESTA, lucifer, osama, wirusas, darrugys, Barankinas, bimsasxxx, RAIMUND, katinelis, Nerukas, remke88, kestas, bvytas, sailius, Auriuzzz, Rimvydas, BARS, darka, vikingas, zalias, cankes, sarpe, nerijus999, VKTI, valdux,